Arrangementen

We organiseren bij Afslag Nagele regelmatig leuke arrangementen. Lees snel verder.

Vrouw Rijdt Camper

In samenwerking met Arie en Tineke de Ruiter organiseren we jaarlijks 2 maal het Vrouw Rijdt Camper Weekend. Ook de vrouw achter het stuur! Interessant weekend voor man en vrouw.

In 2022 staan er twee weekenden gepland: 1 t/m 3 april en 7 t/m 9 oktober ben je welkom op Afslag Nagele. Lees snel verder!

vrijdag 1 april tot zondag 3 april 2022 en vrijdag 7 oktober tot zondag 9 oktober 2022

  • VrouwRijdtCamper met rijles voor de vrouw in eigen camper, op vrijdag en zaterdag.
  • Voor man óf vrouw de kans om in een instructievrachtauto met dubbele bediening op zaterdag een proefles te volgen.
  • Zaterdag een informatieve dag voor de heren en dames met presentaties over specifieke camperonderwerpen, inclusief lunch.
  • Het weekend wordt aangekleed met een Amerikaanse BBQ, een stoelmassage, een proeverij en een rondleiding op het Werelderfgoed Schokland.

Deelnemers verblijven met hun eigen camper een weekend op camperplaats Afslag Nagele. Vanaf vrijdag  kunnen de dames starten met een “drempel les” van een half uur, en op een later moment in het weekend een echte “rijles” van drie kwartier. Zij gaan dan  met Tineke individueel op stap in hun eigen camper. Het vertrouwen in eigen kunnen wordt flink opgevijzeld onder deskundige begeleiding bij het rijden in de eigen camper.

Tineke is in het dagelijks leven rijinstructeur en geeft les op een persoonlijke en rustgevende manier. Het groepsgevoel werkt stimulerend op het resultaat. Het resultaat is dat na dit weekend alle dames vol trots achter het stuur van hun eigen camper wegrijden. Enkele dames hebben zelfs, geheel tegen hun eigen verwachting in, op de 13 tons lesvrachtwagen gereden!

De prijs van dit gezellige, nuttige en leerzame weekend bedraagt € 219,00 bij deelname met 2 personen per equipe.

Informatie over dit weekend is ook te vinden op de website van VrouwRijdtCamper.nl (www.vrouwrijdtcamper.nl).

Bent u geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden voor dit weekend door een mail te sturen naar info@afslagnagele.nl. Wij sturen u dan nadere informatie toe.

© 2023 Afslag Nagele | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.