B&B Flevoland

B&B Flevoland

Naast een prachtige camperplaats met diverse faciliteiten bieden wij onze gasten ook de mogelijkheid om te overnachten in een van onze accommodaties. Afslag Nagele heeft namelijk een drietal verschillende Bed & Breakfast accommodaties in Flevoland.

Onze B&B accommodaties bieden veel comfort en luxe aan onze bezoekers. Zo beschikken alle accommodaties over een eigen toilet en keukenblok. De Blauwe kamer (twee personen) en Groene kamer (vier personen) hebben daarnaast ook een eigen douche. Indien u kiest voor de safaritent kunt u gebruik maken van de douches in het sanitair gebouw. In de safaritent bevindt zich wel een eigen toilet.


Studio’s B&B Flevoland

Actief de Noordoostpolder en omgeving verkennen en op zoek naar een comfortabele overnachtingsplek? Wij bieden de oplossing met onze compleet ingerichte studio’s. De luxe van een appartement, maar dan op een idyllische plek in de polder. Ook ontbijt met streekproducten is mogelijk!

Onze studio’s zijn voorzien van alle gemakken en ligt op een zonnige plek op ons terrein. Een prima plek voor een of meer dagen lekker weg. U kunt ook gebruik maken van de studio wanneer u op bezoek wilt met of bij een van onze campergasten. En ook als u op doorreis bent met fiets, auto of motor, of vanwege zakelijke overnachtingen. U bent van harte welkom op Afslag Nagele!


Bekijk de beschikbaarheid of reserveer

Safaritent Flevoland

Op een rustig en idyllisch hoekje van ons terrein ligt een unieke overnachtingsplek verscholen op Afslag Nagele. Onze safaritent biedt u de charme van kamperen, maar ook de luxe van een appartement! Compleet verzorgd en ingericht, met een veranda, loungebank, keukentje en een hemelbed, is deze unieke overnachtingsplek perfect voor een korte vakantie in eigen land!

Ook bieden wij de mogelijkheid om bij ons te ontbijten met streekproducten, wij verzorgen dit geheel voor €10,00 per persoon, en brengen dit bij u in de tent.


Bekijk de beschikbaarheid of reserveer

Contact B&B Afslag Nagele

Heeft u vragen over onze faciliteiten of de mogelijkheden? Of wilt u een reservering plaatsen? Bel dan naar 0527 – 65 24 57 of stuur een mail naar info@afslagnagele.nl.
U kunt ook contact met ons opnemen via het online contactformulier.


Contact


© 2024 Afslag Nagele | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.