Camperplaats Flevoland

Camperplaats Flevoland

Een geschikte camperplaats in Flevoland die voldoet aan uw wensen en behoefte? Bij ons kunt u zorgeloos genieten van onze mooie faciliteiten en de prachtige omgeving. Geniet van het IJsselmeer en Schokland, die op fietsafstand van onze camperplaats liggen. Heerlijk uitwaaien of genieten van de mogelijke watersporten in de omgeving.


Camperplaats in Flevoland Afslag Nagele

Afslag Nagele is de ideale locatie voor de camperaars die op zoek zijn naar ruimte en rust. Maar daarnaast bieden wij ook luxe en comfort. Wij bieden onze gasten een servicepunt, sterke wifi en diverse faciliteiten.

Onze verbouwde kapschuur op het terrein is een heerlijke plek om even te zitten en geregeld organiseren we hier ook leuke kleinschalige bijeenkomsten.

Onze sanitair voorzieningen zijn luxe en comfortabel, dus ook als u een wat kleinere camper heeft, kunt u optimaal kunt genieten van uw verblijf in Flevoland.


Camperplaats Noordoostpolder

Op ons terrein in de Noordoostpolder kunnen ongeveer 28 campers verspreid staan op verharde en onverharde plekken. Hierdoor kunnen wij onze gasten voldoende ruimte en privacy bieden. Het is eventueel ook mogelijk om onze plaatsen te gebruiken met bijvoorbeeld uw eigen tent of dergelijken. Benieuwd naar de tarieven van onze camperplaats of wilt u direct een plek reserveren? Ga dan verder naar de pagina over onze camperplaats in Flevoland.

Contact camperplaats Afslag Nagele

Heeft u vragen over onze faciliteiten of de mogelijkheden? Of wilt u een reservering plaatsen? Bel dan naar 0527 – 65 24 57 of stuur een mail naar info@afslagnagele.nl.

U kunt ook contact met ons opnemen via het online contactformulier of direct en plek reserveren.


Contact


© 2024 Afslag Nagele | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.