Camperplaats in de Noordoostpolder

Camperplaats in de Noordoostpolder

Genieten in eigen land? Dan is de Noordoostpolder zeker het overwegen waard. Een Gemeente en landstreek in de provincie Flevoland. Het is een van de grootste gemeenten van Nederland en brengt natuur, rust en cultuur bij elkaar. In de omgeving zijn prachtige natuur gebieden, culturele dorpjes en steden en interessante bezienswaardigheden. Breng een bezoekje aan het vissersdorp Urk of bezoek het historische centrum van Kampen.


28 camperplaatsen Afslag Nagele

Voor de camperaar die op zoek is naar rust en ruimte, maar ook naar een beetje luxe, biedt Afslag Nagele een prachtige overnachtingsplek! Ongeveer 28 campers kunnen op onze camperplaats verspreid over ons terrein staan, verhard en onverhard. Een volledig servicepunt, elektra en wifi zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw ontdekkingstocht door de Noordoostpolder! Onze sanitaire voorzieningen zijn tot in de puntjes verzorgd, zodat u zorgeloos en in relatieve luxe kunt genieten van uw vakantie bij Afslag Nagele!

Het tarief per camper per nacht op onze camperplaats bedraagt € 13,-  Dit is inclusief  water, douche en toilet, een watertappunt, sanizuil voor het storten van afvalwater en chemisch toilet en toeristenbelasting voor 2 personen.


Bekijk de beschikbaarheid of reserveer

Contact Camperplaats Afslag Nagele

Heeft u vragen over onze faciliteiten of de mogelijkheden? Of wilt u een reservering plaatsen? Bel dan naar 0527 – 65 24 57 of stuur een mail naar info@afslagnagele.nl.
U kunt ook contact met ons opnemen via het online contactformulier.


Contact


© 2024 Afslag Nagele | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.