Nieuws

Nieuws

Cover for Afslag Nagele
608
Afslag Nagele

Afslag Nagele

www.afslagnagele.nl |Een bijzondere overnachtingsplek in de Noordoostpolder! Naast kamperen met uw eigen kampeermiddel, kunt u overnachten in onze luxe studio of safaritent.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
7 months ago
Afslag Nagele

Overnachten op de bodem van de voormalige Zuiderzee

Camperplaats Afslag Nagele ligt in de Noordoostpolder in Flevoland. En op de voormalige bodem van de Zuiderzee. Een rustige omgeving dichtbij het IJsselmeer, tussen het oude vissersdorp Urk en het Werelderfgoed Schokland. Een knusse camperplaats waar de campers niet rechttoe rechtaan staan, maar in meerdere groepjes verdeeld. En om de 'typisch Noordoostpolder schokbetonschuur' heen. Dit zorgt voor camperplaatsen met privacy en het gevoel van een klein dorpje.

Faciliteiten op Afslag Nagele
De beheerders, Peter en Gesina, zijn zelf fervente camperaars en weten wat een camperaar zoekt. Daardoor vind je op deze camperplaats; rust, natuur, persoonlijk contact, schone faciliteiten en een servicestation voor de camper.

De camperplaats is voorzien van een mooie grasmat met ruim 25 verharde camperplaatsen. De plaatsen zijn voorzien van een stroompunt en wifi. Verder is het terrein aangekleed met bomen, struiken en planten. En er zijn zelfs een paar dieren aanwezig; een geit en een aantal kippen. In de schuur vind je de sanitaire voorzieningen als wc en douche. En daar tegenover is een recreatieruimte, waar je bij slecht weer binnen kunt vertoeven. In de 'zelfservice shop' kun je lokale lekkernijen kopen om de dag of avond compleet te maken.

Bed&Breakfast
Overnachten kan hier niet alleen in de camper, maar ook in een safari tent of in een studio met eigen sanitair. Inclusief ontbijt. Handig als je je vakantie met familie of vrienden wilt doorbrengen die liever niet in een camper slapen.

Peter en Gesina zijn op de camperplaats aanwezig voor vragen. Maar ook voor een gezellig praatje, of meer informatie over de omgeving kun je ze aanschieten.

De Noordoostpolder is één van de jongste gebieden van Nederland. Het word ook wel het Nieuw Land genoemd. Het landschap werd op de tekentafel gecreëerd en kenmerkt zich door rechte lijnen en een strakke indeling. Het gebied werd in 1942 ingepolderd. In de loop der tijd zijn er meerdere bezienswaardigheden ontstaan.

Adres
Han Stijkelweg 11, 8308 PE Nagele

#camperplaats #afslagnagele #camperplaatsinnederland #nagele #flevoland #noordoostpolder
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Al 2 keer gestaan,ons alle eerste keer en ook toen door corona de dag nadat wij er aan kwamen de eigenaar het sanitair en de douche moesten sluiten.Maar o zo gezellig met de eigenaars gesproken in die nare tijd.We komen graag weer,speciaal plekje voor ons en wie ook wil gaan zal dit zeker ook zo ervaren .💝

Ja Afslag Nagele is een hele fijne camperplaats. Wij hebben er vorige maand gestaan en kunnen deze plek zeker aanbevelen. Hiervandaan kan je ook leuke fietstochten maken. Wij hebben alles nog niet gezien dus komen beslist nog eens terug.

Mooie plek elly geniet ervan

Ruimte genoeg.

9 months ago
Afslag Nagele

Het Profytodsd Tulpenfestival - Noordoostpolder ... See MoreSee Less

9 months ago
Afslag Nagele

De Tulpenfietsroute kun je starten vanaf onze camperplaats. De route voert je dan 2 x over het werelderfgoed Schokland. Even naar het toilet ( do. t/m zo.), wat lekkers meenemen en weer doorfietsen. Goed geregeld!Wandelen op Schokland word nog leuker!

Samen met Museum Schokland hebben wij leuke wandelarrangementen voor u samengesteld!

Een leuke wandelroute met een heerlijke lunch wrap om onderweg van te genieten!

Denkt u, dit lijkt mij ook leuk?

Kijk voor meer informatie op: www.museumschokland.nl/agenda/wandelarrangement/

#wandelen #wandelarrangement #restaurantschokland #schokland #museumschokland #eropuit #nieuw
... See MoreSee Less

De Tulpenfietsroute kun je starten vanaf onze camperplaats. De route voert je dan 2 x over het werelderfgoed Schokland. Even naar het toilet ( do. t/m zo.), wat lekkers meenemen en weer doorfietsen. Goed geregeld!

Comment on Facebook

Hopelijk kunnen we vlug terug jullie kant opkomen. Grts

9 months ago
Afslag Nagele

Prachtig filmpje over onze directe omgeving. Bedankt Tem on Tour youtu.be/eTMHJGncazc ... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

Prachtig filmpje en goede promotie voor afslag nagele

Wij komen van de zomer ook naar jullie, we hebben er nu al zin in.

Daar heb ik mijn hart verloren, jammer dat wij nog niet kunnen komen, vanuit België, maar we leven op hoop💖💖💖💖

Leuk herkenbaar

10 months ago
Afslag Nagele

Wij presenteren, gloednieuw dit jaar: de Tulpenfestival-App!

Wil je tijdens de Van Staveren autoroute meer informatie over het gebied waar je doorheen rijdt, de tulpenteelt of op de hoogte blijven van andere leuke feitjes? Dan is het downloaden van de Tulpenfestival-App zeker een aanrader.

Tijdens het rijden verschijnen er verschillende pop-ups met foto’s, geluidsfragmenten en korte video’s die je van alles vertellen. De app is binnenkort te downloaden, op dit moment worden de laatste puntjes op de digitale i gezet! Zodra deze beschikbaar is, vertellen wij je het uiteraard meteen!

#tulpenfestivalnoordoostpolder #profytodsdtulpenfestival #noordoostpolder
... See MoreSee Less

Meer berichten
© 2022 Afslag Nagele | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.