Over ons

Over Afslag Nagele

Wij heten u van harte welkom op Afslag Nagele, een bijzondere overnachtingsplaats prachtig gelegen midden in de Noordoostpolder. Naast kamperen met uw eigen kampeermiddel (camper of tent), kunt u ook bij ons terecht in volledig ingerichte accommodaties.


Afslag Nagele ligt op de bodem van de voormalige Zuiderzee; u verblijft als het ware onder water. Maar geen gevaar: het gebied is al meer dan 75 jaar drooggelegd. Start hier uw ontdekkingstocht door de Noordoostpolder! Binnen een straal van 20 kilometer is er ontzettend veel te doen en te ontdekken. Wat dacht u van een stukje Unesco Werelderfgoed, gewoon in de polder? Schokland, een dorpje dat vroeger een eiland was in de Zuiderzee, staat nu op de Werelderfgoedlijst. Vissersdorp Urk en het IJsselmeer liggen ook op een steenworp afstand van Nagele.

Wij hebben gratis wifi beschikbaar op het hele terrein. Zet wel uw eventueel aanwezige wifi-versterker uit!

Onze accommodaties zijn ook geschikt voor de zakelijke overnachtingen.


Afslag Nagele is de camperplaats en B&B van Peter en Gesina Meurs. Middenin de Noordoostpolder, op de voormalige Zuiderzeebodem, hebben wij bij onze karakteristieke boerderijwoning deze oase van rust gecreëerd. Je kunt bij ons 365 dagen per jaar terecht op de camperplaats of in onze volledig ingerichte accomodaties.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een reservering maken? Bekijk direct de beschikbaarheid van onze camperplaats en B&B en reserveer gemakkelijk online, of neem contact met ons op via info@afslagnagele.nl.

Tot ziens in Nagele, bijzonder overnachten!

Peter en Gesina Meurs


Contact
© 2022 Afslag Nagele | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.