Over ons

Over camperplaats Nagele

Wij heten u van harte welkom op Afslag Nagele, een bijzondere overnachtingsplaats prachtig gelegen midden in de Noordoostpolder. Naast kamperen met uw eigen kampeermiddel (camper of tent), kunt u ook bij ons terecht in volledig ingerichte accommodaties.


Camperplaats Nagele ligt op de bodem van de voormalige Zuiderzee; u verblijft als het ware onder water. Maar geen gevaar: het gebied is al meer dan 80 jaar geleden drooggelegd. Start hier uw ontdekkingstocht door de Noordoostpolder! Binnen een straal van 20 kilometer is er ontzettend veel te doen en te ontdekken. Wat dacht u van een stukje Unesco Werelderfgoed, gewoon in de polder? Schokland, een dorpje dat vroeger een eiland was in de Zuiderzee, staat nu op de Werelderfgoedlijst. Vissersdorp Urk en het IJsselmeer liggen ook op een steenworp afstand van Nagele.

Wij hebben gratis wifi beschikbaar op het hele terrein. Zet wel uw eventueel aanwezige wifi-versterker uit!

Onze accommodaties zijn ook geschikt voor de zakelijke overnachtingen.


Afslag Nagele is de camperplaats en B&B van Peter en Gesina Meurs. Middenin de Noordoostpolder, op de voormalige Zuiderzeebodem, hebben wij bij onze karakteristieke boerderijwoning deze oase van rust gecreëerd. Je kunt bij ons 365 dagen per jaar terecht op de camperplaats of in onze volledig ingerichte accomodaties.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een reservering maken? Bekijk direct de beschikbaarheid van onze camperplaats en B&B en reserveer gemakkelijk online, of neem contact met ons op via info@afslagnagele.nl.

 


Contact

Mensen achter de locatie

U bent hier te gast bij Peter en Gesina Meurs. Wij zijn zelf fervente camperaars en weten wat een camperaar nodig heeft en zoekt. Dit is al veertig jaar ons woonadres: een traditioneel, 24 hectare groot landbouwbedrijf op de bodem van de voormalige Zuiderzee, in 1956 in pacht uitgegeven door de Nederlandse overheid. Wij zijn de tweede bewoners van deze boerderij; hier zijn onze twee kinderen, een dochter en een zoon, opgegroeid. En zolang hebben we ook al een campertje. Van oorsprong is dit dus een agrarisch bedrijf en we zijn hier dan ook als boer en boerin komen wonen en aan de gang gegaan. Een akkerbouwboerderij zonder vee. Peter zijn roots liggen in de groenteteelt en het akkerbouwbedrijf is door de jaren heen getransformeerd in een gespecialiseerd bloemkoolteeltbedrijf. In 2005 heeft recreatie zijn intrede gedaan en daarna  is de bloemkool weer verdwenen. Wij wonen hier samen en werken hier samen; dat hebben we altijd gedaan en zullen dat blijven doen. Graag ontvangen wij je op ons bedrijf.

Tot ziens in Nagele, bijzonder overnachten!

Peter en Gesina Meurs

 


© 2024 Afslag Nagele | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.